sterk in
schilderwerk
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Schildersbedrijf Wakker VOF is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alle schilderwerkzaamheden in en rond het huis, behang, csan, glasvezel plakken en exclusieve wandafwerking, renovatie, nieuwbouw, verfspuit technieken voor alle verf, betonlook, marmertechniek en houtrotreparaties. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden aan scholen, verschillende soorten gebouwen en kantoren en woningen tevens verzorgen wij ook meerjaren onderhouds adviezen.

Wij zijn lid van de organisatie “Urk U Bouwt” d.w.z. verschillende bedrijven die de handen in één hebben geslagen zodat u voor totale onderhoud of verbouw van u woning of pand bij ons terecht kan kijk daarvoor op www.urkbouwt.nl

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.